01/2006 345
info@potovanje.si
ponedeljek - petek
8:00 do 17:00
 
 
Tukaj ste: Domov > Počitnice > Hrvaška > Otok Murter > Tisno (otok Murter)

Mobilne hišice Olivia Green camping 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 14 noči

 
 

Eko kamp, ki se terasasto spušča do morja omogoča čudovite poglede morje in otok Murter.
 
 

Informacije o destinaciji

  od 130,00 EUR za najem
Izberite datum in trajanje:Začni rezervacijo
Točen izračun cene in online rezervacija
Hitri izračun cene
Za koliko denarja na dopust?

Dodaj v moj izbor
Shranite za kasnejši ogled!
info@potovanje.si ali (01) 200 63 45 

Nastanitev

Lega: Olivia Green camping se nahaja pri obmorskem mestecu Tisno, ki ga razdvaja most in je vez med celino in otokom Murter. Od mesta Tisno je oddaljen približno 2 kilometra.

Plaža: betonirana in delno prodnata. Za ljubitelje sence je ob plaži urejen del pod borovci, kjer je tudi v najhujši vročini še možno poležavanje.

Bazen: zunanji bazen.
Nastanitev:

Mobilne hišice se nahajajo v senci oljčnih nasadov in obdane z mediteranskim rastlinjem. Vsaka ima klimatsko napravo, s terase pa lahko občudujete morje. Mobilne hišice so od morja oddaljene 5-100 m.

 • Mobilna hišica 2-3 PREMIUM COUPLE: Približno 22 m2, spalnica (zakonsko ležišče), kuhinja z dnevnim prostorom, kopalnica (tuš,wc), nadkrita terasa z vrtno garnituro. Mobilna hišica je primerna za 2 odrasli osebi in otroka do 12 let.
 • Mobilna hišica 2 LUXURY COUPLE: Približno 24 m2, spalnica, dnevni prostor, kopalnica (tuš,wc), nadkrita terasa z vrtno garnituro. Mobilna hišica je primerna za 2 odrasli osebi. Mobilna hišica nima kuhinje.
 • Mobilna hišica 4-5 SUPERIOR: Približno 34 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenimi ležišči), kuhinja z dnevnim prostorom, dve kopalnici (tuš,wc), nadkrita terasa z vrtno garnituro. Mobilna hišica je primerna za 4 odrasle osebe in otroka do 12 let.
 • Mobilna hišica 4 ECO LUXURY: Približno 36 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenimi ležišči), kuhinja z dnevnim prostorom, dve kopalnici (tuš,wc), nadkrita terasa z vrtno garnituro. Mobilna hišica je primerna za 4 odrasle osebe.
 • Mobilna hišica 5 FAMILY: Približno 42 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenimi ležišči), kuhinja z dnevnim prostorom, dve kopalnici (tuš,wc), nadkrita terasa z vrtno garnituro. Mobilna hišica je primerna za 5 odraslih oseb.
 • Mobilna hišica 4 DELUXE: Približno 42 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenimi ležišči), kuhinja z dnevnim prostorom, dve kopalnici (tuš,wc), nadkrita terasa z vrtno garnituro. Mobilna hišica je primerna za 4 odrasle osebe.

Internet: Wi-Fi brezplačno.

Ponudba kampa: recepcija, restavracija, bar, pekarna, stojnica s hitro prehrano, skupni prostor za grill, bankomat, manjša marina za privez plovil, skupno parkirišče za avtomobile.

Šport in zabava: otroško igrišče. V poletni sezoni animacija za otroke in odrasle.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni (doplačilo). V kampu se nahaja del plaže namenjene za pse.

Prihod/odhod: na dan prihoda se v mobilno hiško lahko nastanite po 14. uri, na dan odhoda jo zapustite do 10. ure.
91458, 91459, 91456, 91460, 91462, 91457, 91461, Kompas d.d.

  od 130,00 EUR za najem
Izberite datum in trajanje:Začni rezervacijo
Točen izračun cene in online rezervacija
Hitri izračun cene
Za koliko denarja na dopust?

Dodaj v moj izbor
Shranite za kasnejši ogled!
info@potovanje.si ali (01) 200 63 45

 

V ceno je vključeno

 • najem hišice
 • končno čiščenje
 • posteljnina (menjava 1 x tedensko) in brisače (menjava 2 x tedensko)
 • poraba vode in elektrike
 • klimatska naprava
 • Sat-Tv
 • parkirno mesto za 1 vozilo

Obvezna doplačila

Na kraju samem:
 • turistična pristojbina
 • prijavnina
 © Potovanje.si 2004 - 2020

Spletna stran (www.potovanje.si - Potovanje d.o.o.) uporablja piškotke zato, da lahko vodimo lastno, agregirano statistiko obiska naše spletnih strani. Uporabljamo tudi sejne piškote, ki so nujno potrebni za nakup na naši spletni strani in prijavo oz. avtentikacijo uporabnika za ogled moje strani.

Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.
Na portalu Potovanje.si dobite poleg Potovanje.si aranžmajev tudi izbor najatraktivnejših aranžmajev priznanih domačih in tujih organizatorjev potovanj.