01/2006 345
info@potovanje.si
ponedeljek - petek
8:00 do 17:00
 
 
Tukaj ste: Domov > Potovanja > Srednja Evropa > Avstrija > Koroška
 
 


Pojdite z nami na avstrijsko Koroško, nakupite božična darilca na sejmu in si oglejte nepozaben zbor parkljev v Celovcu.
 
 
Regija: Avstrija Kraj: Koroška

Informacije o destinaciji

 
Izberite datum in trajanje:Začni rezervacijo
Točen izračun cene in online rezervacija
Hitri izračun cene
Za koliko denarja na dopust?

Dodaj v moj izbor
Shranite za kasnejši ogled!
info@potovanje.si ali (01) 200 63 45

Osnovni podatki o potovanju

Datumi odhodov: 23.11.
Čas potovanja: 1 dan
Čas za prijavo: do 14 dni pred odhodom oz. do zasedbe prostih mest
Najmanjše število potnikov: 45

Prevoz: avtobus

Program potovanja

Slovenija - Celovec in Vrbsko jezero - Slovenija
Odhod avtobusa ob 10. uri s parkirišča Dolgi Most v Ljubljani. Sledila bo vožnja mimo Kranja proti Avstriji. Najprej bomo obiskali kraj Vrba oziroma Velden ob Vrbskem jezeru. Sprehod po promenadi do jezera in nekaj prostega časa za kavico, nakupe ali kuhano vino. Mestece ponuja fantastičen pogled na Vrbsko jezero za super nepozabne selfi-je, kraj pa sicer slovi tudi po gradu, kjer je bila posneta tv nadaljevanka „Grad ob Vrbskem jezeru“ z Uschi Glas in Roy Blackom. Pot bomo nadaljevali proti prestolnici avstrijske Koroške, Celovcu, kjer se bomo sprehodili po pisanem mestnem središču. Ogledali si bomo mestno hišo z glavnim mestnim trgom, ki ga varuje celovški zmaj, stolnico Sv. Egidija, stari trg, deželno palačo… Nekaj prostega časa bo za samostojno pohajkovanje. Praznični vrvež, številne stojnice ter vonj po kuhanem vinu in drugih prazničnih dobrotah vas bodo zagotovo očarali. Ob 19. uri je predviden začetek tradicionalnega dogodka, ki je prava paša za oči. Gre za enega največjih zborov parkljev, parkljevk, čarovnic in drugih prazničnih mask, ki se bodo sprehodile od železniške postaje do starega trga. Lani se je zbralo več kot 1000 mask, ki jih je spremljalo okrog 50.000 navdušenih obiskovalcev. Po ogledu sprevoda se bomo odpravili proti Sloveniji, kamor je predviden prihod v poznih večernih urah.

17566, Kompas d.d.

 
Izberite datum in trajanje:Začni rezervacijo
Točen izračun cene in online rezervacija
Hitri izračun cene
Za koliko denarja na dopust?

Dodaj v moj izbor
Shranite za kasnejši ogled!
info@potovanje.si ali (01) 200 63 45


 

V ceno je vključeno

  • prevoz s turističnim avtobusom po programu
  • vse cestnine, pristojbine in parkirnine
  • zunanji ogledi po programu
  • vodenje
  • organizacija potovanja
  • DDV
 © Potovanje.si 2004

Spletna stran (www.potovanje.si - Potovanje d.o.o.) uporablja piškotke zato, da lahko vodimo lastno, agregirano statistiko obiska naše spletnih strani. Uporabljamo tudi sejne piškote, ki so nujno potrebni za nakup na naši spletni strani in prijavo oz. avtentikacijo uporabnika za ogled moje strani.

Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.
Na portalu Potovanje.si dobite poleg Potovanje.si aranžmajev tudi izbor najatraktivnejših aranžmajev priznanih domačih in tujih organizatorjev potovanj.