Hrvaška od 62€

Hrvaška, Kvarner, Njivice / otok Krk

Amines Magal Hotel (ex. Hotel Beli Kamik)

Odlična lokacija, dobra storite, veliko povratnih gostov. Hotel za družine, ki jih v poletnem času obišče hobotnica Mirami - maskota hotela in poskrbi za veselo vzdušje med otroki. Seniorji – ne spreglejte posebne ugodnosti.

Destinacija

Njivice, naselje in malo pristanišče na zahodni obali Krka. Njivice ležijo v zalivu Beli Kamik in imajo veliko peščeno plažo. Plaže Kijac, Blatna in Sepen so primerne tudi za športni ribolov.

Trajektne linije

Nastanitev

Ne spreglejte!

Pomladna akcija:

  • 10% popust za bivanje v terminu 1.4. - 1.6.2022

Popust se izključuje z drugimi popusti in akcijami.

Akcija:

  • 10 % popust v terminu 2.5. - 26.5. in 16.5. - 21.5.
  • 10 % popust za seniorje (nad 65 let): v terminu do 16. 6. in od 10. 9. 2022

Akciji nista združljivi s popustom za zgodnje prijave.

Otroci:

  • 1. otrok do 14. leta v času akcije BREZPLAČNO

Vsak teden brezskrbno na počitnice:

  • Vsako soboto od 23. 4. do 29. 10. 2022 vas bomo iz Maribora, Celja, Ljubljane in Postojne odpeljali na otok Krk (za doplačilo).

Lega: na manjši vzpetini sredi sredozemskega zelenja, 500 m do mesta Njivice. Do mesta Krk je 16 km.
 

Plaža: prodnata, skalnata in betonirana oddaljena 150 m, tudi za otroke. Možnost najema senčnikov in ležalnikov na plaži (doplačilo).
 

Nastanitev: hotel je sestavljen iz dveh zgradb, ki sta povezani s hodnikom. Superior sobe se nahajajo v glavni zgradbi, kjer se nahaja recepcija in restavracija, comfort in classic sobe se nahajajo v sosednji zgradbi, ki je povezana s hodnikom. Vse sobe imajo klimatsko napravo, SAT TV, mini bar, telefon, kopalnico s kadjo ali tušem (sušilec za lase). Dimenzija dodatnega ležišča je 145 x 180 cm.

Superior dvoposteljna soba: pribl. 25-28 m2, dvoposteljna soba z možnostjo dodatnega ležišča, park stran ali morska stran, balkon. Tla so iz tekstilne talne obloge. Nastanitev je primerna za 3 osebe.

Superior družinska soba: pribl. 25-28 m2, dvoposteljna soba z možnostjo dveh dodatnih ležišč, park stran ali morska stran, balkon. Tla so iz tekstilne talne obloge. Nastanitev je primerna za 4 osebe.

Comfort dvoposteljna soba: pribl. 22-28m2, park stran, balkon. Po tleh so položene ploščice. Nastanitev je primerna za 2 osebi.

Comfort dvoposteljna soba: pribl. 22-28m2, dvoposteljna soba z možnostjo dodatnega ležišča, park stran ali morska stran, balkon (le pri sobi na morsko stran). Po tleh so položene ploščice. Nastanitev je primerna za 3 osebe.
 

Internet: brezžični internet ( Wi-Fi ) brezplačno na področju hotela.
 

Storitev: bogat samopostrežni zajtrk in večerja (pijača vključena ob večerji, točeno vino, pivo, sokovi iz šankomata). Možnost brezglutenske prehrane (po predhodni potrditvi). 
 

Hotelska ponudba: klimatizirani skupni prostori in restavracija, aperitiv bar, kavarna, kozmetični in frizerski salon, fitnes, trgovina s spominki, konferenčna dvorana, prostor za shrambo koles, številne trgovinice.
Parkirišče: brezplačno za goste hotela do zasedbe mest. 
 

Ponudba za najmlajše: poseben del v restavraciji, otroško igrišče, klub z maskoto Mirami, otroška igralnica.
 

Šport in zabava: tenis šola za odrasle in otroke (doplačilo), teniško igrišče, kolesarski izleti (doplačilo), pikado (doplačilo), namizni tenis (doplačilo), biljard (doplačilo). V bližini se nahajajo tudi mini golf, namizni tenis, vodni športi, aerobika, živa glasba, jahanje, Aquapark v kampu Njivice in druge športne aktivnosti. Hotelska animacija poteka v poletnih mesecih.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni (plačilo v kraju po predhodni najavi):

BUDGET paket: hišni ljubljenčki 15 eur/dan (posoda za vodo in hrano, piškotek dobrodošlice).

Opombe: prihod po 14.00 uri, odhod do 10.00 ure.

Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev z vključeno pijačo ob večerji (točeno pivo, vino in pijača iz avtomata)
  • turistična pristojbina
  • animacija
  • parkirišče

Možna doplačila (ob prijavi):

  • za krajše bivanje 20 %.

Možna doplačila (v kraju):

  • hišni ljubljenčki 15 eur/dan

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.