Slovenija od 66€

Slovenija, Hribi, Rogla

Hotel Planja - zimska sezona

Bivanje v hotelu Planja vam nudi sprehode, odkrivanje pohorskega pragozda, raziskovanje neokrnjene narave, kolesarjenje po Bike Parku Rogla s 6 progami različnih težavnostnih stopenj. Na 1500 metrov nad morjem zagotavlja svež zrak, poletno osvežitev, dovolj debelo snežno odejo pozimi, izjemno prijetno namestitev, odlično hrano ter enkratno osebje.

Destinacija

Nastanitev

Lega: Hotel Planja se nahaja v samem središču Rogle, le 100m od smučarskih prog in v bližini prog za tek na smučeh. Zaradi ugodne lokacije je hotel še posebej primeren za družine z majhnimi otroci.

Nastanitev: Hotel nudi 30 udobnih in moderno opremljenih eno- in dvoposteljnih sob z možnostjo dodatnega ležišča. Sobe v hotelu so opremljene s TV, telefonom, mini barom, sefom, kopalnico (wc, tuš/ kad) in brezžičnim internetom. Do vseh nadstropij vozi dvigalo.

  • Standard soba: TV, telefon, mini bar, sef, kopalnica (wc, tuš/ kad) in brezžični internet. Nastanitev je primerna za do 2 odrasli osebi ter 1. otroka brez ležišča do 3 let. Ali za eno odraslo osebo in enega otroka do 12 let.
  • Standard soba z dodanim ležiščem: TV, telefon, mini bar, sef, kopalnica (wc, tuš/ kad) in brezžični internet.. Nastanitev je primerna za do 2 odrasli osebi ter 1. otroka ( ali odraslo osebo ) na dodatnem ležišču in 2. otroka do 3 let brez ležišča.
  • Standard soba z dvema dodatnima ležiščema: TV, telefon, mini bar, sef, kopalnica (wc, tuš/ kad) in brezžični internet. Soba ima dve osnovni ležišči v spalnici in dve dodatni ležišči v predprostoru. Nastanitev je primerna za do 2 odrasli osebi ter 1. in 2. otroka (ali odraslo osebo) na dodatnem ležišču in 3. otroka do 3. leta brez ležišča.

Internet: neomejen brezplačen dostop za goste, ki koristijo katerikoli program iz veljavnega cenika

Storitev:  polpenzion ( samopostrežni zajtrk in večerja). Možnost doplačila za polni penzion ( samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja).

Hotelska ponudba:  postrežba v sobi, možnost transferja, 24-urna recepcija, shramba za prtljago, varstvo otrok, pralnica perila, kongresni center, sef, bankomat, bar, parkirišče.

Ponudba za najmlajše:  varstvo otrok, animacija za otroke, otroška igrala, otroški stolček.

Wellnes: Svetujemo vam, da se najprej sprostite z aktivnim plavanjem v bazenu ali ob igrivem čofotanju otrok, pospremljenim z obilico smeha in dobre volje. Z obiskom savn boste poskrbeli tudi za svoje zdravje, saj redno savnanje krepi imunski sistem. Če se želite znebiti stresa in napetosti v mišicah, se prepustite čudodelnemu dotiku usposobljenih tajskih maserk in maserjev, za lepo, zdravo in napeto kožo pa se odločite za nego. In kako se lahko sproščate na večer? Preživite ga v romantični kopeli za dva, ob svečah in penini.

Aktivnosti: kopanje v hotelskem bazenu, vodna aerobika, sprehodi z osnovami nordijske hoje, kolesarjenje, tržnica kmečkih dobrot, večerni sprehodi z baklami, glasbeni večeri, otroške ustvarjalnice, ski oz. planinski bus Rogla – Zreče - Rogla (po voznem redu), smučanje, športni ribolov, tenis, kolesarjenje, sprehod do razglednega stolpa, obisk kleti Zlati grič, ogled Žičke kartuzije, dvorca Trebnik, sprehod oz. krpljanje do Lovrenških jezer, ogled Ksevt-a

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni

 

Vključeno v ceno:

  • polpenzion, 
  • 31.12. - silvestrska večerja z aperitivom, penino ob polnoči in živo glasbo
  • kopanje v hotelskem bazenu Planja, 
  • vstop v savne v Wellness center hotela Planja in h. Natura z 20% popustom,  
  • kopanje v termalnih bazenih Term Zreč s 30% popustom, 
  • 2 in večdnevno smučarsko vozovnico z 10% popusta (kupite v hotelu); 
  • smučarski avtobus po voznem redu Rogla-Zreče-Rogla.   
Obvezna doplačila (v kraju):
  • turistična pristojbina
  • prijavnina 
Možna doplačila (ob prijavi):
  • kosilo 

Možna doplačila (v kraju):

  • otroška posteljica 

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.