Hrvaška od 62€

Hrvaška, Istra, Umag

Hotel Umag Plava Laguna

Odkrijte čare namestitve samo nekaj korakov od plaže v hotelu Sol Umag. Napolnite dneve z dejavnostmi ali vožnjo s kolesom. Odkrijte številne kolesarske steze v okolici in vsak dan obiščite drugo istrsko mestece. Plavajte v ogrevanem bazenu ali na plaži, opravite trening v fitnesu ali pa se pridružite enemu od animacijskih programov. Če bi hoteli raziskati blago morsko modrino Jadrana, pa je v bližini tudi potapljaška šola.

Destinacija

Umag, prvo mesto na vhodu v Istro s severne strani, osvaja s svojim šarmom, raznolikostjo in bogato ponudbo. Umag je mestece, ki s svojimi 45 km obale in zanimivim zaledjem združuje posebnosti celotne regije in je morda najboljši uvod v drugačno doživetje Jadrana. V zaledju se srečamo s starodavnimi utrdbami na gričih, ki s svojo častitljivo zgodovino ponujajo neverjetne razglede, in s številnimi turističnimi kmetijami, ki ponujajo avtohtone dobrote na prijazen in gostoljuben način. Najboljši obisk Umaga je celo leto: od zimskih festivalov, karnevala, do spomladanskih in jesenskih gastronomskih prireditev ali odmevnih športnih dogajanj.

https://www.youtube.com/watch?v=NU_KzADN-hM&feature=emb_title

Nastanitev

Otroci:

  • 1. 2. in 3. otrok do 12 let BREZPLAČNO

Lega: ob obali TN Punta, Umag 1 km.

Plaža: skalnato-betonirana z manjšim zalivom in mivko v morju, tudi za otroke; ležalniki in senčniki za doplačilo (omejeno število). Možen dostop tudi za invalidne osebe.

Bazen: notranji bazen s sladko vodo, 2 zunanja bazena s sladko vodo, ležalniki in senčniki brezplačno (omejeno število).

Wellnes center (doplačilo): rimska kopel, finska savna in istrska bio-savna, whirlpool-i z vodometi in podvodno masažo, “Modra špilja” in soba za sprostitev; lepotilni center (za doplačilo); solarij in pester izbor masaž (doplačilo).

Nastanitev: v sobah klimatska naprava, SAT-TV, telefon, mini bar, sef, kopalnica s sušilcem za lase. V hotelu so 3 sobe prilagojene za invalidne osebe.

Internet: Wi-Fi brezplačno.

Prehrana: samopostrežna zajtrk in večerja (v hotelu). Možnost brezglutenske prehrane (po predhodni najavi).

Hotelska ponudba: klimatizirani skupni prostori, restavracija (tudi jedi iz jedilnika in show-cooking), aperitiv bar, trgovina s spominki, frizerski salon, wellness in lepotilni center, fitnes, parkirišče (ni varovano). Nadkrito parkirišče pri hotelu za doplačilo.

Šport in zabava: od maja do septembra aktivnosti za odrasle (degustacije istrskih proizvodov 1.7.-31.8.), športne aktivnosti (1.7.-31.8.), mini club za otroke 5-12 let (24.5.-11.9.), večerni program z glasbo v živo. Proti doplačilu vodni športi, najem koles, teniška igrišča in šola tenisa, namizni tenis, odbojka na mivki.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev
  • turistična pristojbina
  • uporaba notranjega in zunanjega bazena (v sezoni)
  • ležalniki in senčniki ob bazenu
  • uporaba fitnesa
  • animacija za odrasle in otroke ter večerni program z glasbo v živo
  • Wi-Fi

Obvezno doplačilo (v kraju): 

  • parkirišče

Možna doplačila(ob prijavi): 

  • krajše bivanje 
  • enoposteljna soba (po predhodni potrditvi)

OPOMBA: 

  • otroška posteljica BREZPLAČNO (po predhodni potrditvi)
  • min. št. nočitev v terminu 3.6.-26.8. je 5 noči, ostali termini 3 noči

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.