Hrvaška od 59€

Hrvaška, Istra, Rabac

Miramar Sunny Hotel by Valamar

Miramar Sunny Hotel & Residence by Valamar se nahaja v bujnem sredozemskem zelenju na polotoku Sv. Andrija in je le nekaj korakov oddaljen od prečudovitih plaž in kristalno čistega turkiznega morja, ponuja bogato izbiro storitev. Hotel ima osvežen videz, ki ponuja popoln ambient za sproščanje in aktiven dopust.

Destinacija

Idilično ribiško mestece leži v majhnem zalivu ob samem vznožju strme vzhodne istrske obale. Zahvaljujoč se svojemu čistemu morju in lepim peščenim obalam se je Rabac hitro razvil v turistično mesto z vrsto hotelov in pripadajočimi objekti, kjer boste preživeli miren oddih.

Nastanitev

Priljubljen hotel v bujnem sredozemskem zelenju.

Lega: na vzpetini, v zeleni oazi polotoka Sv. Andrija, pribl. 700 m do Rabca.

Plaža: oddaljena pribl. 70 m, prodnata in skalnata, primerna tudi za otroke. Plaža nagrajena z Modro zastavo (najvišji ekološki standardi za čistočo morja in plaže). Možnost najema senčnikov in ležalnikov na plaži (v sezoni - doplačilo).

Bazen: zunanji bazen z morsko vodo, terasa za sončenje. Senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno (do zasedbe mest).

Nastanitev: v vseh sobah klimatska naprava, LCD SAT-TV, kopalnica (sušilec za lase), tekstilna talna obloga. Nekatere sobe imajo balkon. Zaradi dreves je iz sob na morsko stran oviran pogled na morje. Otroška posteljica po predhodni potrditvi (doplačilo).

Internet: brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na področju celotnega hotela.

Storitev: samopostrežna zajtrk in večerja. Možnost brezglutenske prehrane (po predhodni najavi).

Hotelska ponudba: osrednja show cooking restavracija, bar, v bližini turistična ambulanta, tematska restavracija La Pentola, pralnica perila (doplačilo), Parkirišče: brezplačno za goste hotela do zasedbe mest (ni varovano).

Šport in zabava: v bližini teniška igrišča, Bike center Rabac (v bližnjem Valamar Collection Girandela Resort), mini golf, sprehajalne steze, potapljaški center, namizni tenis, trim steza, možnost najema koles (doplačilo), digitalna knjižnica in Chill & Play predel (digitalne knjige, družabne in zabavne igre). V sezoni: v bližini možnost vodnih športov na plaži (doplačilo).

Hišni ljubljenčki: dovoljeni po predhodni potrditvi (doplačilo).

Vključeno v ceno:

  • izbrana storitev
  • turistična pristojbina
  • parkirišče
  • Wi-Fi


Možna doplačila (ob prijavi):  

  • krajše bivanje 20% (na vprašanje)


Možna doplačila (v kraju):  

  • otroška posteljica 5 €/dan.
  • hišni ljubljenčki 25 €/dan (po predhodni najavi in potrditvi)

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.