Hrvaška od 59€

Hrvaška, Istra, Poreč

Solaris Camping Naturistični Resort

Znana naturistična destinacija se nahaja na zelenem polotoku Lanterna. Navdušila vas bo s svojo barvito obalo, dolgo kar 2,5 km, in s številnimi naturističnimi plažami in osamljenimi zalivi s pogledom na morsko gladino.

Destinacija

Počitnice v Poreču vas bodo skozi vso leto navduševale prav na vsakem koraku. Od čistih plaž z oznako Modre zastave, nočnega življenja in številnih kulturnih in festivalskih dogajanj, do zelene mediteranske okolice, ki vabi k rekreaciji, športu in avanturam. Tukaj se boste srečali z edinstveno zgodovinsko-kulturno dediščino, v kateri posebno mesto zaseda znana Eufrazijeva bazilika pod UNESCOVO zaščito, ena od najbolj ganljivih sakralnih zgradb na jadranski obali. Ne pozabite na odkrivanje lepot pristne istrske notranjosti s kulinariko in enologijo, ki sta daleč znani, ter vsekakor obiščite bližnje pestro mestece Motovun, ki je zadnje desetletje znano po mednarodnem filmskem festivalu.

https://www.youtube.com/watch?v=gq1NnfjyptE&feature=emb_title

Nastanitev

Lega: odlična lokacija na polotoku Lanterna. Ob morju, na pol poti med Novigradom in Porečom.

Zemljevid kampa

Plaža: Razgibana prodnata, kamnita in betonska plaža, ki je dolga 2,5 kilometre. Senčniki in ležalniki na plaži za doplačilo.

Bazen: zunanji bazen s sladko vodo. Senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno (do zasedbe mest).

Nastanitev:   

  • MOBILNE HIŠICE SOLARIS NATURIST FKK MH 2 CASAPINI COUPLE PREMIUM MOBILE HOME: Pribl. 18 m², dnevno bivalni prostor s posteljo, kuhinjska niša brez umivalnega korita, mikrovalovna pečica, hladilnik, LCD-TV, kopalnica (tuš/WC), klima, velika nadkrita terasa pribl. 12 m² z mizo, stoloma in dvema ležalnikoma. Mobilna hiška je primerna za 2 odrasli osebi in otroka do 6 leta brez ležišča. Kuhinjska niša nima umivalnega korita, v bližini se nahaja sanitarni objekt, kjer lahko pomijete posodo. Mobilne hišice se nahajajo v coni L, ki je od plaže oddaljena prib. 5-7 min. Parkirišče je poleg nastanitve.

Internet: Wi-Fi brezplačno.

Ponudba kampa: dve trgovini, zelena tržnica, več restavracij: samopostrežna, a la carte, restavracija ob bazenu, pekarna, možnost dostave lokalne sveže izdelke Valfresco, menjalnica, bankomat, prodajalna časopisov.

Šport in animacija: Šport, zabava, naturizem in narava so vse sestavine, ki jih potrebujete za razburljive in nepozabne počitnice v Solaris Camping Resortu. Medtem ko se otroci družijo s svojimi vrstniki in animatorji v otroškem klubu, se vi pridružite jutranji vadbi, vodni aerobiki ali enemu izmed zanimivih kolesarskih izletov. Na kopnem lahko še igrate tenis, nogomet, košarko ali odbojko na mivki. Če so vam ljubše aktivnosti na morju, najemite sandolino, pedalino ali motorni čoln iz ponudbe športnega centra na plaži.
Zvečer se lahko sproščeno družite ob živi glasbi, plesnih zabavah in večernem animacijskem programu. Športna igrišča in bogata izbira športov, najem sandolin, pedalin in motornih čolnov,   organizirani kolesarski izleti, večerna zabava in priljubljeni poletni dogodki, animacijski program za vse generacije v poletni sezoni.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Prihod/odhod: na dan prihoda se lahko nastanite po 16. uri, na dan odhoda nastanitev zapustite do 10. ure.

Vključeno v ceno:

  • najem
  • poraba elektrike, plina in vode
  • Sat-Tv
  • klimatska naprava
  • posteljnina in brisače
  • 1 parkirno mesto

Obvezna doplačila v kraju:

  • turistična pristojbina
  • končno čiščenje 50 €
Opombe:
  • Kuhinjske krpe niso vključene v ceno in jih prinesete s seboj. Prihod po 16. uri, odhod do 10. ure.
  • Žar na zahtevo ob razpoložljiovsti.

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.