Grčija (otoki) od 359€

Grčija (otoki), Santorini & Kikladi, Firostefani

Hotel Cliff Side Suites

Na novo prenovljeni hotel se nahaja na enem izmed najbolj očarljivih klifov s pogledom na čarobno Kaldero. V arhitekturnem slogu, ki je doma le na otoku Santorini in s svojo belino ustvarja počitniško okolje, ki ga ne najdemo nikjer drugje na svetu.

Destinacija

Nastanitev

Odkrijte "svojo" Kaldero

Lega in okolica: hotel se nahaja v kraju Firostefani, majhni in umirjeni vasici, zelo blizu glavnega mesta Santorinija Thire, od letališča je oddaljen 9 km, od priljubljenega letovišča Kamari pa 13 km.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, odličen pogled na Kaldero, brezplačen Wi-Fi na celotnem področju hotela, zunanji bazen s teraso, senčniki in ležalniki ob bazenu, bar ob bazenu, s ponudbo osvežilnih koktajlov in lahkih prigrizkov.

Superior sobe: stilsko opremljene v nežnih tonih, ki prinašajo občutek udobja, topline in sprostitve, telefon, Sat TV, brezplačen Wi-Fi, sef, mini bar, kopalnica, sušilnik za lase, balkon.

Suite: stilsko opremljene v nežnih tonih, ki prinašajo občutek udobja, topline in sprostitve, telefon, Sat TV, brezplačen Wi-Fi, sef, mini bar, kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa s čudovitim razgledom na kaldero. Prostornejše, ločena spalnica in dnevni prostor.

Storitev: samopostrežni zajtrk.

Wellness & aktivnosti (doplačilo): „ Lotus Spa", je eden izmed največjih spa centrov na otoku Santorini. Prepustite se razvajati prijaznemu in izkušenemu osebju v vrhunskih lepotilnih tretmajih.

Spletna stran: www.cliffside.gr

Naša ocena: 4*

Vključeno v ceno:

  • nočitev z zajtrkom
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Santorini - Ljubljana
  • letališke in varnostne pristojbine
  • transfer letališče - hotel - letališče
  • slovenski predstavnik
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)

 

Dodatna ponudba ob prijavi:

  • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 55 EUR

Obvezna doplačila na kraju samem:

  • turistična pristojbina 3 EUR/dan/sobo

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.