Grčija (otoki) od 299€

Grčija (otoki), Kos, Psalidi

Hotel Continental Palace

Eden najbolj poznanih mestnih hotelov, ki se nahaja na vzhodnem delu mesta Kos, v Psalidiju. Zaradi odlične lege v bližini mesta in plaže je priljubljen med slovenskimi gosti in ga priporočamo vsem, tako družinam kot parom in posameznikom.

Destinacija

Z milo in prijetno sredozemsko klimo, naravno lepoto pokrajine, prečudovitimi zlato-peščenimi plažami in hitrim turističnim razvojem v zadnjih desetletjih, postaja Kos vedno bolj znana turistična destinacija med ostalimi grškimi otoki. Z več kot 2000 letno bogato zgodovino in živahnim nočnim življenjem bo otok očaral vse ljubitelje antike in stare Grčije, kot tudi mlade in zabave željne.

Nastanitev

Doživite pristnost domačnosti in gostoljubja

Lega in okolica: ob prodnati plaži, 1 km od centra mesta Kos, v bližini avtobusna postaja, v bližini marina,  28 km od letališča.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, Wi-Fi v skupnih prostorih (doplačilo), sef na recepciji (doplačilo), glavna hotelska restavracija, hotelski bar, cafe, zunanji bazen, ležalniki ob bazenu brezplačni, na javni plaži za doplačilo, terasa za sončenje, parkirišče (omejeno število).

Standardne sobe: prijetno opremljene, klimatska naprava (brezplačno med 1.6.-30.9., pred in po sezoni za doplačilo), Wi-Fi (doplačilo), Sat TV, telefon, radio, sef (doplačilo), kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi ali 2 odrasli osebi in 1 otroka do 12 let ali 3 odrasle osebe.

Storitev: kontinentalni samopostrežni zajtrk in samopostrežna večerja.

Ponudba za najmlajše: otroško igrišče, otroški bazen, otroško igrišče, otroška posteljica (na vprašanje, za doplačilo in ob predhodni potrditvi).

Aktivnosti: fitnes (doplačilo), namizni tenis (doplačilo), biljard (doplačilo), tenis (doplačilo), najem koles (doplačilo), vodni športi na plaži (doplačilo).

Spletna stran: www.continentalpalace.com

Naša ocena: 3*+

Vključeno v ceno:

  • polpenzion (zajtrk in večerja)
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Kos - Ljubljana
  • letališke in varnostne pristojbine
  • transfer letališče - hotel - letališče
  • slovenski predstavnik
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)

Dodatna ponudba ob prijavi:

  • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 60 EUR

Obvezna doplačila na kraju samem:

  • turistična pristojbina 3 EUR/dan/sobo

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.