Grčija (otoki) od 359€

Grčija (otoki), Santorini & Kikladi, Kamari

Hotel Kastelli Resort

Resort je zgrajen v tradicionalnem kikladskem arhitekturnem slogu, s čistimi linijami, oboki in čudovitimi cvetlicami in je tako idealen umik za romantične počitnice ali nepozaben družinski dopust.

Destinacija

Kamari so bili še do nedavnega očarljiva ribiška vasica z dolgo, črno peščeno plažo, lepimi hoteli, prodajalnami in tavernami, v nekaj letih sozrasli v živahno turistično letovišče za vse tiste, ki v nočnih lokalih plešejo do jutra, obiskujejo bare, smučajo in deskajo na vodi...

Nastanitev

Oaza udobja v zakulisju antične Thire

Resort je zgrajen v tradicionalnem kikladskem arhitekturnem slogu, s čistimi linijami, oboki in čudovitimi cvetlicami in je tako idealen umik za romantične počitnice ali nepozaben družinski dopust.

Lega in okolica: v neposredni bližini priljubljenega letoviškega kraja Kamarija s številnimi trgovinami, lokali in tavernami. Od plaže je hotel oddaljen 100 m in od letališča 6 km.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, restavracija Lydia ob bazenu, možnost a la carte večerji. Restavracija Flisvos s svojim čudovitim ambientom vabi na vrhunsko kulinarično pripravljene jedi, pod vodstvom kuharskega mojstra. Glavni bazen z udobnimi ležalniki in dežniki, ponuja sprostitev, mir in tišino. Gostje lahko tako uživajo v kopanju, sončenju ali pa se v baru osvežijo s prigrizki ali lahkimi obroki in svežimi pijačami. V bližini glavnega bazena se nahaja tudi jacuzi, za popolno sprostitev. Bazen Pistachio, obdan s palmami in pistacijami, je idealno mesto za nepozabne poroke in druga družabna srečanja. Infinity Pool, obdan z manjšim hotelskim vinogradom vas bo navdušil. Konferenčni center, knjižnica z manjšo galerijo, parkirišče (omejeno število).

Standardne sobe (16 m2): elegantno in stilno opremljene, prefinjene barve in naravna svetloba bodo pričarale nepozabne počitnice. Vse imajo klimatsko napravo, sef, popolnoma opremljen mini bar, telefon z direktno linijo in brezplačen dostop do interneta, kopalnica, sušilnik za lase, kopalni plašč s copati, balkon ali terasa, nastanitev je možna za največ dve osebi.

Superior sobe (18 m2): elegantno in stilno opremljene, prostornejše, prefinjene barve in naravna svetloba bodo pričarale nepozabne počitnice. Vse imajo klimatsko napravo, sef, popolnoma opremljen mini bar, telefon z direktno linijo in brezplačen dostop do interneta, kopalnica, sušilnik za lase, kopalni plašč s copati, balkon ali terasa, nastanitev je možna za največ dve osebi.

Storitev: ameriški samopostrežni zajtrk.

Wellness & aktivnosti (doplačilo): Spa & wellness center, masažni salon, frizerski in lepotilni salon, fitnes, tenis igrišče (osvetljeno).

Spletna stran: www.kastelliresort.com

Naša ocena: 5*

Vključeno v ceno:

  • nočitev z zajtrkom
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Santorini - Ljubljana
  • letališke in varnostne pristojbine
  • transfer letališče - hotel - letališče
  • slovenski predstavnik
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)

Dodatna ponudba ob prijavi:

  • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 55 EUR
  • doplačilo za polpenzion 200 EUR/osebo

Obvezna doplačila na kraju samem:

  • turistična pristojbina 4 EUR/dan/sobo

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.