Grčija (otoki) od 359€

Grčija (otoki), Kreta, Plataniás

Hotel Porto Platanias Beach Resort & Spa

Hotel se nahaja ob peščeni plaži, s pogledom na otok Sveti Teodor, poznan po čudovitem podmorskem svetu in je tako raj za potapljače. Odlično izhodišče za raziskovanje zahodnega dela Krete.

Destinacija

Križišče civilizacij, povezava med zahodom in Afriko, kombinacija divje pokrajine neskončnega morja. Chania je kraljica Mediterana in mesto jsamina ter po mnenju mnogih najlepše mesto na Kreti. Zlepa ne boste pozabili starega mesnega jedra, ki je obkroženo z lepo ohranjenim beneškim obzidjem, večernega vzdušja med ozkimi uličicami, očarljivih majhnih trgovinic z izdelanimi spominki ter vrhunske kulinarične ponudbe. Območje Chanie je raj z neskončnimi peščenimi plažami, ki se spogledujejo z visokimi vrhovi Belih gora. Je idealno izhodišče za odkrivanje pristnega in neokrnjenega južnega dela otoka. Vsekakor pa ne smete zamuditi obiska najlepše soteske v Evropi, Samarie, ki je 40 km južno od mesta Chania.

Nastanitev

NE SPREGLEJTE!

Pavšal za 1. otroka od 2-13 let z dvema odraslima 369 EUR.

Letalski prevoz je na letališče Heraklion, transfer z letališča do hotelov na področju Chanie ni vključen v ceni.

Na področju Chanie bo ves čas na voljo angleško govoreči predstavnik lokalne agencije, prav tako pa bo telefonsko dosegljiv tudi Kompasov, slovensko govoreči predstavnik na področju Herakliona.

Nepozabne počitnice so zagotovljene!

Lega in okolica: ob peščeni plaži, od katere ga ločuje le obalna cesta, v letoviškem kraju Platanias, v bližini avtobusna postaja, 9 km od mesta Chania, 144 km od letališča Heraklion.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, TV kotiček, brezplačen Wi-Fi v skupnih prostorih, internetni kotiček (doplačilo), sef na recepciji (doplačilo), glavna restavracija, hotelski bar, bar ob bazenu, bar na plaži, zunanji bazen, senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno, na plaži za doplačilo, kopalne brisače (varščina), kongresne dvorane, mini market, trgovina s spominki, parkirišče (omejeno število).

Standardne sobe: pribl. 20-25 m², stilsko opremljene, v glavni stavbi, klimatska naprava, brezplačen Wi-Fi, Sat TV, telefon, sef, kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa, s pogledom na vrt in bazen in stranski pogled na morje.
Maisonette: pribl. 38 m²,soba je sestavljena iz dveh nivojev, povezana s stopnicami; pritličje, kjer je v dnevnem prostoru na voljo enojna in dvojna sofa, v zgornjem delu spalnica z veliko zakonsko posteljo; klimatska naprava, brezplačen Wi-Fi, Sat TV, telefon, sef, kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa s pogledom na vrt in bazen.

Storitev: ameriški samopostrežni zajtrk in večerja. Možnost doplačila za all inclusive.

Ponudba za najmlajše: otroški bazen, otroško igrišče, otroški klub, otroški stol, otroški meniji,
varstvo za otroke (na vprašanje in za doplačilo), možnost izposoje otroške posteljice (na vprašanje in ob predhodni potrditvi).

Wellness & aktivnosti: Spa center za doplačilo (notranji ogrevani bazen, jacuzi, hamam, savne; 4 sobe za masažo in tretmaje za obraz in telo, manikura in frizer (po predhodnem dogovoru), dnevna in večerna animacija, biljard, vodni športi na plaži (doplačilo), tematski večeri, potapljanje (doplačilo).

Spletna stran: www.portoplatanias.gr

Kompasova ocena: 4*+

ALL INCLUSIVE ( za doplačilo)

Prehrana: samopostrežni obroki v glavni hotelski restavraciji; zajtrk, kosilo, večerja, prigrizki, pecivo, izbrane lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače. Natančen program all inclusive prejmete ob prihodu v hotel.

Vključeno v ceno:

  • polpenzion (zajtk in večerja)
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Kreta (Heraklion) - Ljubljana
  • letališke in varnostne pristojbine
  • predstavnik na destinaciji
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)

Dodatna ponudba ob prijavi:

  • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 55 EUR

Obvezna doplačila na kraju samem:

  • turistična pristojbina 4 EUR/dan/sobo

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.