Grčija (otoki) od 299€

Grčija (otoki), Kefalonija, Lassi

Hotel Princess

Prebudite se z jutranjim pogledom na modrino morja in s pogledom na neskončno plažo z zlatim peskom. Družinsko gostoljubje vas bo popeljalo v pristno Grčijo, kamor se boste radi vračali nazaj.

Destinacija

Za Kefalonijo, največji otok Jonskega morja, tudi Grki pravijo, da je najlepši izmed njihovih otokov. Kot pravi biser ga predano čuvajo pred množičnim turizmom, zato Kefalonija ostaja edinstvena in pristna v svoji naravi in tradiciji. Kefalonija vas bo navdušila tudi s svojo zanimivo preteklostjo, bogato kulturo, številnimi naravnimi čudeži, dolgimi sanjskimi plažami, predvsem pa s svojo prvobitnostjo in pristno grško prisrčnostjo. Nenazadnje boste tukaj ujeli tudi največ sonca v celotni Grčiji.

Nastanitev

Jutranji pogled na zlati pesek in modrino morja

Lega in okolica: 100 od znamenite peščene plaže Makris Yialos, 500 m od centra letovišča Lassi s pestro ponudbo tavern in barov, 1,6 km od glavnega mesta Argostoli.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, zajtrkovalnica, brezplačen Wi-Fi v skupnih prostorih, restavracija Princess ob bazenu (a la carte, doplačilo), bar ob bazenu, zunanji bazen, senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno, na plaži za doplačilo, kopalne brisače (varščina), balkon.

Standardne sobe: prijetno opremljene, klimatska naprava, Sat TV, telefon, sef (doplačilo), možnost sobne strežbe (predhodna rezervacija in doplačilo), manjši hladilnik, kopalnica, sušilnik za lase. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi.

Storitev: kontinentalni zajtrk.

Aktivnosti: vodni športi na plaži (doplačilo).

Spletna stran: www.princesshotel.gr

Naša ocena: 3*

Vključeno v ceno:

  • nočitev z zajtrkom
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Kefalonija - Ljubljana
  • letališke in varnostne pristojbine
  • transfer letališče - hotel - letališče
  • slovenski predstavnik
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)

Dodatna ponudba ob prijavi:

  • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 55 EUR

Obvezna doplačila na kraju samem:

  • turistična pristojbina 1,50 EUR/dan/sobo

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.