Grčija (otoki) od 359€

Grčija (otoki), Zakintos, Tsilivi

Hotel Zante Maris Suites

Hotel Zante Maris Suites z visoko kvaliteto storitev je namenjen samo odraslim in nudi sproščujoče počitniške dni. Hotel je namenjen gostom starejšim od 16 let.

Destinacija

Tsilivi, sodobno počitniško naselje, ki je 4 km severno od mesta Zakintos in ga obdaja značilna otoška vegetacija, z gaji oranževcev, oljk in vinskimi trtami. Lep zaliv s peščeno plažo, ki se ponaša z modro zastavo ter prosojim in čistim morjem z možnostjo vodnih športov. Idealno letovišče za pravi družinski počitek, ki ponuja pristne taverne, mnoge dodatne ponudbe za zabavo, sproščeno nakupovanje spominkov, številne trgovine, restavracije in bare. Tsilivi je odlično izhodišče za nadaljnje raziskovanje otoka in njegovih lepot.

Nastanitev

Košček nebes kjer se čas ustavi

Lega in okolica: na vzpetini, s čudovitim razgledom na Tsilivi zaliv, 800 m od peščene plaže, 200 m od letoviškega kraja Tsilivi.

Hotelska ponudba: prepustite se razvajanju v vrhunskih hotelskih storitvah s čudovitim razgledom na vrt oljčnih dreves, recepcija s sprejemnico, brezplačen Wi-Fi, glavna restavracija, à la carte restavracija, zunanji bazen, bar ob bazenu, lounge bar, parkirišče. Hotel je namenjen gostom nad 16 let.

Deluxe suite (pribl. 32 m²): moderno in luksuzno opremljene, klimatska naprava, Sat TV, sef, brezplačen Wi-Fi, mini bar, aparat za pripravo kave in čaja, kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa. Deluxe suite se nahajajo v prvem nadstropju s stranskim ali direktnim pogledom na morje. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi od 16 let.

Junior suite (pribl. 43 m²): moderno in luksuzno opremljene, klimatska naprava, Sat TV, sef, brezplačen Wi-Fi, mini bar, aparat za pripravo kave in čaja, kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa. Junior suite se nahajajo v prvem nadstropju s pogledom na morje. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi od 16 let.

Swim up suite sun deck (pribl. 38 m²): moderno in luksuzno opremljene, klimatska naprava, Sat TV, sef, brezplačen Wi-Fi, mini bar, aparat za pripravo kave in čaja, kopalnica, sušilnik za lase. Swim up suite se nahajajo v pritličju s teraso za sončenje, dostopom do skupnega bazena in pogledom na morje. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi od 16 let.

Storitev: obogateni kontinentalni samopostrežni zajtrk, možnost doplačila za večerjo (izbor menijev).

Wellness & aktivnosti (doplačilo): spa center s številnimi tretmaji, masažami in kozmetičnimi storitvami.

Spletna stran: www.zantemarissuites.gr

Naša ocena: 5*

Vključeno v ceno:

  • nočitev z zajtrkom
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Zakintos - Ljubljana
  • letališke in varnostne pristojbine
  • transfer letališče - hotel - letališče
  • slovenski predstavnik
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)

Dodatna ponudba ob prijavi:

  • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 55 EUR
  • doplačilo za polpenzion 235 EUR / osebo 16+ let

Obvezna doplačila na kraju samem:

  • turistična pristojbina 4 EUR/dan/sobo

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.