Domov First minute Počitnice Hrvaška Mediteran Potovanja Eksotika Apartmaji Križarjenja
 
Za pravilno delovanje portala morate imeti vključen javascript! Kliknite tukaj.
Tukaj ste: Domov > Potovanja > Afrika > Etiopija


       


Za Vas iščemo ugodne ponudbe na www.potovanje.si.

Prosimo počakajte!

Etiopija

 
 
Etiopija ali kot ji drugače še pravijo "Streha Afrike", "Križišče ljudstev", "Najstarejša afriška država", je samo nekaj pridevnikov, ki opisujejo to čudovito državo na vzhodu Afrike, ki je ena redkih ohranila svoj prvotni videz. Barvita Etiopija, ki je svojo bogato tradicijo sožitja ene najstarejših krščanskih kultur z islamom uspela v skoraj nedotaknjeni obliki obdržati do danes, skriva tudi enega najlepših predelov plemenske črne Afrike, kjer je moč videti številna barvita afriška plemena. Koristne informacije o Etiopiji:

Popotniški vodnik Etiopija Popotniski vodnik
Wikipedia (EN)
Vreme
 
 
Število ponudb: 3
Razvrsti rezultate po:

Afrika - Etiopija

primerjaj


Etiopija - afriška zakladnica kultur


Severni predel z gorovjem Semien ter jezerom Tana velja za najlepši naravi del dežele, Lalibela pa s svojo večstoletno zgodovino katoliške arhitekture navdušuje ljubitelje sakralne umetnosti.
8 dni


od 1.995,00 EUR/osebo Naprej
 

Afrika - Etiopija

primerjaj


Med plemeni Etiopije


Etiopija je ena od redkih dežel, ki je ohranila svoj prvotni videz. Svojo bogato tradicijo sožitja ene najstarejših krščanskih kultur z islamom je uspela v skoraj nedotaknjeni obliki obdržati vse do danes.
11 dni


od 2.290,00 EUR/osebo Naprej
 

Afrika - Etiopija

primerjaj


Etiopija med plemeni in zakladi Afrike


Druženje z opicami Gelada, odlična kava Addis Abeba, svežina in mogočnost slapov Modrega Nila ter občudovanje v skalo vklesanih cerkva v Lalibeli.
16 dni


od 3.499,00 EUR/osebo Naprej
 

   1  Primerjaj
označi do 3 izpise
in jih primerjaj
Na portalu Potovanje.si dobite poleg Potovanje.si aranžmajev tudi izbor najatraktivnejših aranžmajev priznanih domačih in tujih organizatorjev potovanj.