Družine

ponudbe za družine

Čas, ki ga preživimo s svojo družino, je najbolj dragocen, zato skrbno in premišljeno pripravljamo družinam prilagojeno ponudbo. Zavedamo se, da obstaja skorajda ravno toliko različnih pričakovanj in želja, kolikor je različnih družin, zato izbiramo destinacije s širokim naborom različnih tipov nastanitev in dodatnih vsebin. Le kam na počitnice, da bodo otroci srečni in starši zadovoljni, saj vemo, da je to formula za nepozabno družinsko doživetje? Pobrskajte po raznoliki ponudbi in nam sporočite svoje želje!

Hrvaška

čudovite plaže in čisto morje

Hrvaška obala od Istre do Dalmacije ter s 1.000 otoki ponuja nešteto raznovrstnih plaž, od katerih nekatere zasedajo visoka mesta na različnih lestvicah TOP plaž. Večina se jih ponaša s svojo slikovitostjo, pa tudi z Modro zastavo. Poleg čudovitih plaž in čistega morja je razlogov za obisk Hrvaške še več: sodobna nastanitev, ne glede na to, ali si želite svoj oddih preživeti v večjem hotelskem naselju ali družinskem penzionu, v apartmaju, mobilni hišici ali celo v prikolici oziroma šotoru; izvrstna kulinarika, bogata kulturna in naravna dediščina, zabavne fešte za vso družino … Na Hrvaško se boste z družino vedno radi vračali.

Mediteran

dogodivščine in raziskovanje

Gneča na cesti, prerekanje malčkov na zadnjih sedežih avtomobila, nestrpno pogledovanje na uro, koliko je še do cilja … Ko se odpravimo na Mediteran, se počitnice z letalom začnejo že na odhodnem letališču. Za vsako družino obstajajo idealne počitnice na Mediteranu. Od raziskovanja grških otokov za tiste bolj avanturistične družine do poležavanja na plaži z bogato »all inclusive« ponudbo v Turčiji za tiste, ki si želijo uživati v toplem morju, brez razmišljanja o tem, kje je na voljo sladoled ter koliko stane spust po vodnem toboganu.

Slovenija

zeleni raj in naravni biseri

Slovenija je zeleni raj, ki ponuja nepozabna in raznolika družinska doživetja. Naj bo to sproščen oddih ob morju ali pa vrhunska zabava v vodnih termalnih parkih po vsej Sloveniji, od Prekmurja do obale, od Bohinja do Čateža. Pravi naravni biseri v obliki slovenskih hribov in gora, rek, jezer in slapov čakajo na obisk aktivnih družin, ki uživajo ob odkrivanju slikovitih pohodniških poti, v adrenalinskih doživetjih v pustolovskih parkih ter  svežini pristnih vodnih dogodivščin.