Ekskluzivno KompasPlus

posebna ponudba Rovinj

Ekskluzivno za člane KompasPlus smo pripravili odlične ponudbe. V kolikor še niste člna KompasPlus se enostavno v 2 minutah včlanite tukaj.

HOTEL EDEN 4*

Hotel z edinstvenim šarmom in prvovrstnimi storitvami ter dolgo tradicijo, ki se nahaja v senci stoletnega gozdnega parka. V hotelu Eden lahko uživate v miru in tišini lepo opremljenih sob, se sprostite na prostornih in prijetnih javnih površinah ter se potopite v razvajanja s tematiko Sredozemlja v našem wellness in spa centru.Hotelu Eden, ki leži v parku Zlati rt in je od mesta Rovinj oddaljen 1 km

Cenik:

  • Akcija -33% / 24. 7. – 21. 8. / Polpenzion / od 202 EUR za 2 nočitvi
  • Akcija -36% / 21. 8. – 13. 9. / Polpenzion / od 178 EUR za 2 nočitvi
  • Akcija -26% / 13. 9. – 22. 9. / Polpenzion / od 158 EUR za 2 nočitvi

TURISTIČNO NASELJE AMARIN 4*

Hotel z edinstvenim šarmom in prvovrstnimi storitvami ter dolgo tradicijo, ki se nahaja v senci stoletnega gozdnega parka. V hotelu Eden lahko uživate v miru in tišini lepo opremljenih sob, se sprostite na prostornih in prijetnih javnih površinah ter se potopite v razvajanja s tematiko Sredozemlja v našem wellness in spa centru.Hotelu Eden, ki leži v parku Zlati rt in je od mesta Rovinj oddaljen 1 km.

Cenik:

  • Akcija -43% / 22. 7. – 31. 8. / Polpenzion / od 120 EUR za 2 nočitvi
Pošljite povpraševanje

    Z oddajo povpraševanja soglašate, da ste seznanjeni s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti ter se z njimi strinjate.

    GDPR soglasje*
    [Soglašam, da Kompas d.d. Moje osebne podatke iz tega obrazca uporablja za pripravo želene ponudbe, izvajanje neposrednega trženja (obveščanja o novostih in posebnih ponudbah podjetij skupine Kompas d.d.) z uporabo e-pošte. Od obvestil se lahko kadarkoli odjavite.]