FIT družinski prvomajski klub v Medulinu s Tamaro Šišić Kramer

Odkrij najbolj priljubljene nuMe izdelke, ki ti zagotavljajo zdrav in okusen obrok. Razvajaj se s pregrešnimi napitki, ploščicami ali juho. Poleg tega vsebujejo tudi kolagen, ki bo poskrbel za čvrstost tvoje kože in odličen izgled tvojih nohtov in las. Izdelki ne vsebujejo GSO, glutena ali dodanega sladkorja in so odobreni s strani Evropske agencije za varnost hrane.

Skupinska vodena vadba

Izkoristite super priložnost, ko se vaš otrok igra v igralnici, da vi naredite nekaj dobrega zase. Organiziramo skupinsko vodeno vadbo s Tamaro Šišić Kramer, certificirano AFP osebno trenerko in life coachinjo, ki bo pripravila zabavno in učinkovito vadbo primerno za popolne začetnice kot tudi tiste, ki želijo več. Da bo čas, ki ga boste namenila samo sebi dobro izkoriščen.

 

Predavanje o zdravi prehrani

Sodobna ženska ima vse manj časa, da bi lahko poskrbela zase. Obremenjena s številnimi vlogami, ki jih dnevno izpolnjuje, skupaj z dolgimi delavniki in stresnimi situacijami, ki jo večkrat vodijo do čustvenega prenajedanja, pogostno pozablja na najpomembnejše – poskrbeti zase in za svoje zdravje. Zato pogosto poseže po nezdravih, hitrih in enostavnih rešitvah, ki puščajo sledi na njenem telesu, kar zelo vpliva na njeno samozavest in na druge aspekte njenega življenja. Želiš spremeniti svoje prehranjevalne navade, a ne veš kje bi začela? Katera živila so najbolj primerna, ko se lotimo dolgoročne preobrazbe, morda želimo v naš vsakdanjik vključiti le bolj zdrave in redne obroke ali želimo pripraviti svoje telo za poletje in bikini? Tamara vam bo pripravila prehranska priporočila, ki vas bodo najbolj učinkovito pripeljala do vašega cilja.

 

Predavanje o motivaciji, postavljanju ciljev in spreminjanju vzorcev

Postavljanje ciljev, ki so vedno nov izziv, rast in ustvarjanje najboljše podobe sebe, ki temelji na stalnem teženju k napredku, je nekaj, kar nas poganja in opominja, da smo živi. Vendar rast in napredek, ki vplivata tudi na srečo in zadovoljstvo posameznika ter izhajata prvotno od znotraj, se odražata tudi navzven. Namreč oseba, ki sledi svoji viziji, ciljem, strastem, ima zdrave odnose z ljudmi okoli sebe, je zadovoljna s svojo kariero ter osebnim življenjem in je pozitivno naravnana, največkrat tudi poskrbi zase, za svoje zdravje in se večkrat postavi na prvo mesto. Počne stvari, ki ji pričarajo nasmeh na obraz, jo delajo srečno in tudi zadovoljno znotraj kot tudi zunaj.”

Zato je ključnega pomena pri postavljanju cilja, da se ne osredotočamo izključno in samo na posledico, in to so odvečni kilogrami, temveč je za dolgoročno spremembo pomembno, da se soočamo z vzroki, zakaj je do teh odvečnih kilogramov prišlo. Ta del zahteva delo na sebi, svojih preteklih vzorcih, identifikaciji le teh in pripravljenosti za spremembe ter da je potrebno stopiti iz svoje cone udobja.

DARILO za vse udeleženke »nuMe goodie bag«

Ob udeležbi na skupinski vadbi ali predavanju prejmete tudi nuMe Goodie Bag poln okusnih in učinkovitih nuMe slim napitkov, juhic in ploščic s kolagenom ter nuMe Multifunkcionalni shaker.

Ne zamudite FIT družinskega prvomajskega kluba