Jadran

Kot je nekoč bil

Kompas vsako leto obrnemo proti Jadranu ter z velikim navdušenjem in ljubeznijo snujemo najlepše počitniške zgodbe.

PRIHODNOST = vsa naša ponudba

LEPOTA = vsebina naše ponudbe

SANJE = jih uresničujemo skupaj s potniki, za potnike

#KOMPASOVIH70

Ugodnosti na Jadranu 2021

#kompasovih70

Za prijave do 15. 2. 2021 lahko prihranite do 20 %*

Garancija najnižje cene: 100 % brez tveganja

V primeru zgodnje rezervacije iz kataloga Jadran 2021 do najkasneje 28. 2. 2021 zagotavljamo najnižjo ceno vaših počitnic. V tem primeru se zavezujemo, da vam, če za rezervirane počitnice po 1. 3. 2021 v naši ponudbi najdete enak počitniški aranžma po nižji ceni, vrnemo razliko v ceni. Za enak počitniški aranžma se šteje: enaka nastanitev (hotel, apartma, soba, bungalov) tip sobe in termin. Garancija najnižje cene velja za vse prijavljene potnike do odhoda na počitnice in samo v objektih, pri katerih je objavljen popust za zgodnje prijave.

Ugodni plačilni pogoji

Plačilo vašega aranžmaja iz kataloga je možno izvesti na več načinov: z gotovino, plačilnimi in kreditnimi karticami. Možnost plačila na 12 obrokov brez obresti z izbranimi plačilnimi karticami. Dodatne informacije in pogoji plačil na obroke so navedeni v ceniku storitev.

7 % gotovinski popust s 100 % plačilom ob rezervaciji – velja do 15. 2. 2021.

3 % gotovinski popust s 100 % plačilom ob rezervaciji – velja do 28. 2. 2021.

Družine, dodatni popusti, ocena hotelov ...

Družine na Jadranu

Potovanje z družino zahteva posebno skrbno načrtovanje počitnic

Osredotočeno in skrbno smo pripravljali ponudo za družinske počitnice. Pomembne so ugodne cene družinskih sob, dobri popusti za otroke ter izbor najboljših hotelov, ki nudijo številne aktivnosti ter animacijo za celo družino. Ko bodo varno uživali v v pravljičnem počitniškem svetu, se boste starši lahko brezskrbno prepustili mediteranskemu okolju, odlični kulinariki in vsem dodatnim zabavnim aktivnostim, ki so jih za vas pripravili v naših izbranih hotelih.

Otroci tudi brezplačno

Na počitnicah s Kompasom lahko tudi do 4 otroci do 18 let letujejo BREZPLAČNO.

* Popusti se ne seštevajo s popusti za zgodnje prijave in ostalimi akcijami.

Standarden popust za otroke

Standarden popust za otroke pomeni popust v odstotkih za otroke na dodatnem ležišču v spremstvu dveh odraslih oseb. Starost otroka, za katerega popust velja in višina popusta sta navedena pri posameznem hotelu in sezoni.

Družinski klub Drvenik Hotel Quercus 4*

Preprosto zato, ker želite, da svoj dragoceni prosti čas preživite čim bolj vsebinsko raznoliko in brezskrbno.

Dobrodošli v Kompasovem družinskem klubu na odlični destinaciji v Dalmaciji, v Drveniku. Izkušeni in šolani slovensko govoreči animatorji bodo skrbeli za vaše prijetno in dobro počutje, z bogato animacijo in programom 6 dni v tednu, z nagradami in diplomami za vse udeležence kluba.

Mini klub 4-8: Veliko zabave s Kompasovimi animatorji • zanimive ustvarjalne delavnice • razburljiva doživetja • mini disko.

Maxi klub 8-11: Maxi zabavna doživetja • aerobika • beremo knjige, gledamo filme • zabavni večeri.

Teen klub 11-15: Doživi vsak dan nekaj novega • Kompasijada – športne aktivnosti • raziskujemo okolico • ostani fit tudi na počitnicah.

Najhitrejši na pot ugodneje

Vsi potniki, ki boste rezervirali svoje počitnice do 31. 1. 2021, se lahko odpeljete na počitnice že od 27 € na osebo z avtobusom iz Maribora, Celja, Ljubljane in Postojne:

Otok Krk: hotel Aminess Magal 3* (ex. Beli Kamik, hotel Aminess Veya 3* (ex. Hotel Jadran)

Otok Lošinj: hotel Aurora 4*, Family hotel Vespera 4*, hotel Bellevue 5*, Vitality hotel Punta 4*

Trogir: hotel Medena 3* Makarska Riviera,

Drvenik: hotel Quercus 4*.

Najhitrejši na pot BREZPLAČNO

Brezplačno na trajekt

Pri rezervaciji 7 ali večdnevnih počitnic do 31. 1. 2021 Kompas podari povratno trajektno vozovnico. Velja za rezervacije v hotelih:

Otok Lošinj: hotel Aurora 4*, Family hotel Vespera 4*, hotel Bellevue 5*, Vitality hotel Punta 4*.

Otok Rab: Valamar Padova hotel 4*, Valamar Collection Imperial hotel 4*, Eva Sunny hotel Residence by Valamar 2*/3*, San Marino Sunny resort by Valamar 3*.

Vozovnica vključuje 1 osebni avtomobil na rezervacijo in potnike na rezervaciji. Ugodnost velja samo v času rezervacije počitnic v navedenih hotelih. Vozovnica velja za obe relaciji. Strošek za trajekt vam povrnemo na vašem prodajnem mestu ob predložitvi originalnega računa najkasneje en mesec po opravljeni storitvi.

Slovenija

Slovenija

Hrvaška

Hrvaška

BIH

BIH

Črna gora

Črna gora