Grčija (otoki) od 299€

Grčija (otoki), Kreta, Agia Marina

Hotel Atrion Resort

Hotel se nahaja v kraju Ag. Marina, v bližini peščene plaže. Od mesta Chania je oddaljen 8 km in od letališča Heraklion 140 km.

Destinacija

Križišče civilizacij, povezava med zahodom in Afriko, kombinacija divje pokrajine neskončnega morja. Chania je kraljica Mediterana in mesto jsamina ter po mnenju mnogih najlepše mesto na Kreti. Zlepa ne boste pozabili starega mesnega jedra, ki je obkroženo z lepo ohranjenim beneškim obzidjem, večernega vzdušja med ozkimi uličicami, očarljivih majhnih trgovinic z izdelanimi spominki ter vrhunske kulinarične ponudbe. Območje Chanie je raj z neskončnimi peščenimi plažami, ki se spogledujejo z visokimi vrhovi Belih gora. Je idealno izhodišče za odkrivanje pristnega in neokrnjenega južnega dela otoka. Vsekakor pa ne smete zamuditi obiska najlepše soteske v Evropi, Samarie, ki je 40 km južno od mesta Chania.

Nastanitev

Letalski prevoz je na letališče Heraklion, transfer z letališča do hotelov na področju Chanie ni vključen v ceni.

Na področju Chanie bo ves čas na voljo angleško govoreči predstavnik lokalne agencije, prav tako pa bo telefonsko dosegljiv tudi Kompasov, slovensko govoreči predstavnik na področju Herakliona.

Sproščene počitnice s pogledom na otok Sveti Teodor

Lega in okolica: 50 m od plaže, 50 m od mesta Agia Marina, 8 km od mesta Chania, 2 km od mesta Platanias, 140 km od letališča Heraklion.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, Wi-Fi v skupnih prostorih (doplačilo), knjižnica, glavna restavracija, bar ob bazenu, zunanji bazen, senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno, na plaži za doplačilo, parkirišče.

Standardne sobe: prijetno opremljene, klimatska naprava (doplačilo), Wi-Fi (doplačilo), Sat TV, pisalna miza, kopalnica, sušilnik za lase, balkon.

Storitev: samopostrežni zajtrk in samopostrežna večerja.

Ponudba za najmlajše: manjše otroško igrišče, otroški bazen, možnost izposoje otroške posteljice (na vprašanje in ob predhodni potrditvi).

Aktivnosti: vodni športi na plaži (doplačilo), dnevna in večerna animacija.

Spletna stran: www.hotelatrion.com

Naša ocena: 3*

Vključeno v ceno:

  • polpenzion (zajtk in večerja)
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Kreta (Heraklion) - Ljubljana
  • letališke in varnostne pristojbine
  • predstavnik na destinaciji
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)

 

Dodatna ponudba ob prijavi:

  • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 55 EUR

 

Obvezna doplačila na kraju samem:

  • turistična pristojbina 1,5 EUR/dan/sobo

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.