Grčija (otoki) od 299€

Grčija (otoki), Kreta, Kreta

Hotel Creta Palm Resort

Hotel Creta Palm Resort je novejši, moderen hotel, idealen za družine in vse, ki iščejo mirne počitnice, kjer se bodo res počutili dobrodošle.

Destinacija

Križišče civilizacij, povezava med zahodom in Afriko, kombinacija divje pokrajine neskončnega morja. Chania je kraljica Mediterana in mesto jsamina ter po mnenju mnogih najlepše mesto na Kreti. Zlepa ne boste pozabili starega mesnega jedra, ki je obkroženo z lepo ohranjenim beneškim obzidjem, večernega vzdušja med ozkimi uličicami, očarljivih majhnih trgovinic z izdelanimi spominki ter vrhunske kulinarične ponudbe. Območje Chanie je raj z neskončnimi peščenimi plažami, ki se spogledujejo z visokimi vrhovi Belih gora. Je idealno izhodišče za odkrivanje pristnega in neokrnjenega južnega dela otoka. Vsekakor pa ne smete zamuditi obiska najlepše soteske v Evropi, Samarie, ki je 40 km južno od mesta Chania.

Nastanitev

Letalski prevoz je na letališče Heraklion, transfer z letališča do hotelov na področju Chanie ni vključen v ceni.

Na področju Chanie bo ves čas na voljo angleško govoreči predstavnik lokalne agencije, prav tako pa bo telefonsko dosegljiv tudi Kompasov, slovensko govoreči predstavnik na področju Herakliona.

Čudoviti sončni zahodi

Lega in okolica: 70 m od peščene plaže (loči ga samo cesta), 7 km od mesta Chania, 5 km od mesta Platanias, 150 km od letališča Heraklion.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, TV kotiček, Wi-Fi (doplačilo), restavracija, hotelski bar, bara ob bazenu, zunanja bazena, senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno, na plaži za doplačilo, kopalne brisače (varščina), parkirišče.

 

  • Studii: prijetno opremljeni, klimatska naprava, Wi-Fi (doplačilo), Sat TV, sef (doplačilo), dnevno spalni prostor s kuhinjsko nišo, aparat za pripravo kave in čaja, manjši hladilnik, kopalnica, sušilnik za lase, balkon.
  • Apartmaji: prijetno opremljeni, prostornejši, ločen spalni in bivalni del, klimatska naprava, Wi-Fi (doplačilo), Sat TV, sef (doplačilo), dnevno spalni prostor s kuhinjsko nišo, aparat za pripravo kave in čaja, manjši hladilnik, kopalnica, sušilnik za lase, balkon.

 

Storitev: ameriški samopostrežni zajtrk in samopostrežna večerja. Možnost doplačila za all inclusive.

Ponudba za najmlajše: otroški bazen, otroško igrišče, igralnica, možnost izposoje otroške posteljice (na vprašanje in ob predhodni potrditvi).

Wellness & aktivnosti: masaže (doplačilo), fitnes, tematski večeri, vodni športi na plaži (doplačilo).

Spletna stran: www.creta-palm.gr

Naša ocena: 4*

 

ALL INCLUSIVE ( za doplačilo)

Prehrana: samopostrežni obroki v glavni restavraciji; zajtrk (7.00-9.00), kosilo (12.15-14.45), večerja (19.15-21.45), prigrizki (10.00-11.00 in 15.00-18.00), pecivo (11.00-12.00 in 15.00-18.00), sladoled (11.00-12.00 in 15.00-18.00), izbrane lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače (11.00-22.00).

Natančen program all inclusive prejmete ob prihodu v hotel.

Vključeno v ceno:

  • polpenzion (zajtk in večerja)
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Kreta (Heraklion) - Ljubljana
  • letališke in varnostne pristojbine
  • predstavnik na destinaciji
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)

 

Dodatna ponudba ob prijavi:

  • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 55 EUR

 

Obvezna doplačila na kraju samem:

  • turistična pristojbina 3 EUR/dan/sobo

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.