Egipt od 491€

Egipt, Hurghada & Safaga, Hurgada

Hotel Hurgada Long Beach Resort

Hotel se nahaja ob lastni peščeni plaži, 22 km od središča Hurgade.

Destinacija

Hurgada je idealen kraj za dopustovanje tako za družine kot za vse tiste, ki se radi potapljajo in šnorklajo ter odkrivajo prečudovit podvodni svet, ki je poln barvnih koral in eksotičnih rib. Lahko se odpravite v središče mesta, kjer ne manjka tipičnega arabskega živ-žava in se spustite v pogajanja za ceno spomnikov ali pa vse skupaj opazujete iz bližnje kavarne.

Nastanitev

Dodatna ugodnost za Kompasove potnike:

  • BREZPLAČNI CITY TOUR HURGADA (ugodnost velja za samo za potnike, ki bivajo v hotelih v Hurgadi)

Lega in okolica: ob lastni peščeni plaži, 22 km od središča Hurgade, 15 km od letališča.

Hotelska ponudba: hotel bungalovskega tipa (sestavljen iz več stavb),  recepcija s sprejemnico, brezplačen Wi-Fi ob hotelskem baru, glavna hotelska restavracija Lotus, à la carte restavracija Al dente (dovoljene za goste nad 16 let), italijanska à la carte restavracija La Casina, à la carte restavracija Podium, hotelski bar Vienna Bar, bar ob bazenu, bar na plaži, zunanji bazen (delno ogrevan), kopalne brisače (doplačilo), senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži brezplačno, terasa za sončenje, mini market, parkirišče (omejeno število).

Standardne sobe: prijetno opremljene, klimatska naprava, sef, Sat TV, kuhalnik vode, kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa.

Družinske sobe superior: prijetno opremljene, klimatska naprava, sef, Sat TV, kuhalnik vode, kopalnica, sušilnik za lase, balkon ali terasa

Storitev: all inclusive

Ponudba za najmlajše: otroški bazen, otroško igrišče, mini klub za otroke (4-12 let ob določenih urah), otroška posteljica (na vprašanje in ob predhodni potrditvi hotela).

Wellness & aktivnosti: dnevna in večerna animacija za odrasle in otroke, živa glasba ob večerih, fitnes, tenis (doplačilo), odbojka, potapljanje (doplačilo), vodni športi na plaži (doplačilo), wellness center Horas (doplačilo), lepotilni salon (doplačilo).

Spletna stran: www.longbeachhurghada.com

Kompasova ocena: 4*

ALL INCLUSIVE

  • Prehrana: samopostrežni obroki v glavni restavraciji; zajtrk (07.00-10.00), kosilo (12.30-15.00), večerja (18.30-22.00), prigrizek (13.00-16.00), sladoled (12.00-13.30 in 15.00-16.30), točene izbrane lokalne brezalkoholne in alkoholne pijače (10:00–19:00 v izbranih barih), v času bivanja obvezno nošenje hotelske zapestnice. Natančen program ponudbe all inclusive prejmete ob prihodu v hotel.
Vključeno v ceno:

  • all inclusive
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Hurgada - Ljubljana
  • letališke in varnostne pristojbine
  • transfer letališče - hotel - letališče
  • lokalno angleško govoreči vodnik
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)

Dodatna ponudba ob prijavi:

  • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 60 EUR
  • priporočljivo doplačilo ob prijavi - Vizum 30 EUR/osebo

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.