Turčija od 319€

Turčija, Antalya z okolico, Alanya

Hotel Kleopatra Atlas

Sproščeni počitniški dnevi.

Alanija je najstarejše turistično mesto turške riviere se razprostira na vzhodni strani južne obale. Poznana je po plantažah banan, trdnjavi z rdečim stolpom »Kizil Kule«, obzidjem ter po Kleopatrini plaži. Živahno mestno središče s številnimi trgovinami, bari in restavracijami kar vabi na potep. Zaradi živahnega nočnega življenja in številnih diskotek je ta kraj predvsem priljubljen pri mladih. Čas transferja: pribl. 2 uri.

Nastanitev

Sproščeni počitniški dnevi

Lega in okolica: v centru Alanya, 100 m od kleopatrini peščeni plaži, 250 m od železniške postaje, 125 km od letališča.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, TV kotiček, brezplačen Wi-Fi v skupnih prostorih, glavna hotelska restavracija, bar ob bazenu, bar na plaži (na plaži hotela Blue Star, oddaljeno 3km, brezplačni shuttle), zunanji bazen, senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno, na plaži za doplačilo, terasa za sončenje, kongresna dvorana, parkiranje na javnih površinah. Hotel je namenjen gostom na 16 let.

Standardne sobe: pribl. 14-16 m², prijetno opremljene, klimatska naprava, brezplačen Wi-Fi, Sat TV, sef, mini bar, kopalnica, sušilnik za lase, balkon. Nastanitev je primerna za 2 odrasli osebi ali 3 odrasle osebe nad 16 let.

Storitev: all inclusive.

Wellness & aktivnosti: savna (doplačilo), fitnes (brezplačno), vodni športi na plaži (doplačilo).

Spletna stran: www.kleopatraatlashotel.com

Kompasova ocena: 3*+

 

ALL INCLUSIVE

Prehrana: samopostrežni obroki v glavni hotelski restavraciji; zajtrk (7.30-10.00), pozni zajtrk (10.00-10.30), kosilo (12.30-14.00), večerja (19.00-21.00), prigrizki (15.00-16.00),kava, čaj, pecivo (17.00-18.00), na voljo izbrane lokalne brezalkoholne  in alkoholne pijače (10.00-24.00), all inclusive usluge (12.00-14.00 in pijača 10.00-17.30) se lahko koristijo tudi v baru na plaži hotela Blue Star (oddaljeno 3km, 2x brezplačni shuttle). Natančen program all inclusive prejmete ob prihodu v hotel.

Vključeno v ceno:

  • all inclusive
  • letališke in varnostne pristojbine
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Antalya - Ljubljana
  • slovenski predstavnik
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)
  • transfer letališče - hotel - letališče

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.