Grčija (otoki) od 299€

Grčija (otoki), Kreta, Kolymbari (Kolymvari)

Hotel Mrs. Chryssana Beach

Hotel se nahaja ob čudoviti plaži, s pogledom na enega najbolj slikovitih zalivov Kolymbari. Od priljubljenega letoviškega kraja Platanias je hotel oddaljen 10 minut vožnje.

Destinacija

Križišče civilizacij, povezava med zahodom in Afriko, kombinacija divje pokrajine neskončnega morja. Chania je kraljica Mediterana in mesto jsamina ter po mnenju mnogih najlepše mesto na Kreti. Zlepa ne boste pozabili starega mesnega jedra, ki je obkroženo z lepo ohranjenim beneškim obzidjem, večernega vzdušja med ozkimi uličicami, očarljivih majhnih trgovinic z izdelanimi spominki ter vrhunske kulinarične ponudbe. Območje Chanie je raj z neskončnimi peščenimi plažami, ki se spogledujejo z visokimi vrhovi Belih gora. Je idealno izhodišče za odkrivanje pristnega in neokrnjenega južnega dela otoka. Vsekakor pa ne smete zamuditi obiska najlepše soteske v Evropi, Samarie, ki je 40 km južno od mesta Chania.

Nastanitev

Letalski prevoz je na letališče Heraklion, transfer z letališča do hotelov na področju Chanie ni vključen v ceni.

Na področju Chanie bo ves čas na voljo angleško govoreči predstavnik lokalne agencije, prav tako pa bo telefonsko dosegljiv tudi Kompasov, slovensko govoreči predstavnik na področju Herakliona.

Aktivne počitnice za vsakogar

Lega in okolica: 25 m od plaže, s pogledom na zaliv Kolymbari, 10 km od mesta Platanias, 22 km od mesta Chania, 157 km od letališča Heraklion.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, brezplačen Wi-Fi v skupnih, internetni kotiček (doplačilo), glavna restavracija Mrs Chryssana, bar ob bazenu, zunanji bazen, terasa za sončenje, senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno, na plaži za doplačilo, kopalne brisače (varščina), parkirišče.

  • Standardne sobe: prijetno opremljene, klimatska naprava, brezplačen Wi-Fi, Sat TV, radio, sef (doplačilo), mini bar (doplačilo), kopalnica, sušilnik za lase, balkon.
  • Superior sobe: prijetno opremljene, prostornejše, klimatska naprava, brezplačen Wi-Fi, Sat TV, radio, sef (doplačilo), mini bar (doplačilo), kopalnica, sušilnik za lase, balkon.
  • Družinske sobe: prijetno opremljene, prostornejše, dve povezani spalnici, klimatska naprava, brezplačen Wi-Fi, Sat TV, radio, sef (doplačilo), mini bar (doplačilo), kopalnica, sušilnik za lase, balkon.

Storitev: samopostrežni zajtrk. Možnost doplačila za večerjo.

Ponudba za najmlajše: otroški stol, otroška hrana (na vprašanj, in ob predhodni potrditvi), možnost izposoje otroške posteljice (na vprašanje, in ob predhodni potrditvi).

Aktivnosti: vodni športi na plaži (doplačilo), potapljanje (doplačilo).

Spletna stran: www.mrschryssana.com

Naša ocena: 3*

Vključeno v ceno:

  • nočitev z zajtrkom
  • povratni letalski prevoz: Ljubljana - Kreta (Heraklion) - Ljubljana
  • letališke in varnostne pristojbine
  • predstavnik na destinaciji
  • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov...)

 

Dodatna ponudba ob prijavi:

  • zunanje parkirišče na letališču Jožeta Pučnika 55 EUR

 

Obvezna doplačila na kraju samem:

  • turistična pristojbina 1,5 EUR/dan/sobo

Ponudbe

Prikazujemo najnižje ponudbe v izbranem obdobju. Za spremembo obdobja in ostalih pogojev uporabite zgornji iskalnik.