Potujemo modro, potujemo varno.

Odpoved / sprememba rezervacije v primeru uvrstitve države na rdeči seznam

Ljubljana, 27. novembra 2020

Turistični tokovi se bodo počasi vzpostavili, smiselno pa bo pred odhodom na potovanje oziroma v posamezno državo preveriti, kakšni ukrepi glede vstopa v državo so veljavni za slovenske državljane, pa tudi zaradi morebitnih ukrepov v posameznih državah, ki so drugačni kot na v večini držav ali v Republiki Sloveniji, ali zaradi epidemiološke slike, ki se (lahko) spreminja iz dneva v dan. Ni nepomembno se seznaniti tudi z omejitvami oziroma ukrepi za slovenske državljane, ki se vračamo/bomo vračali iz določenih držav (npr. karantena).

Seveda bo Kompas kot odgovorni in skrbni organizator paketnih potovalnih aranžmajev vse vas, spoštovani potniki, obvestil, če bi se izbrani počitniški ali potovalni cilj uvrstil na seznam rdečih držav, na podlagi uradne ocene epidemiološke situacije za posamezno državo.

V tem primeru vam bomo ponudili možnost odpovedi rezervacije ne glede na splošne pogoje in navodila Kompasa d. d., zadržali bomo le stroške rezervacije in obračunali stroške obdelovanja odpovedi rezervacije v višini 20,00 EUR.

Seveda pa bomo/bi najraje skupaj z vami, glede na vaše želje in časovni okvir, z veseljem poiskali nadomestni datum, kajti iskreno želimo, da boste potovalni in/ali počitniški paketni aranžma le prestavili in se mu ne odpovedali.

Varnost, zdravje in dobro počutje naših potnikov so vedno na prvem mestu, zato potujemo modro.

Hvala, ker ostajate z nami, že #Kompasovih70 let.