Kompas skupaj z navijači osvojil Pariz

Kompas skupaj z navijači osvojil Pariz

V nedeljo, 20. septembra 2020, je v zgodnjih jutranjih urah poletelo posebno letalo z ljubljanskega letališča proti Parizu s 174 potniki na krovu. Ljubiteljice in ljubitelji slovenskega športa in še posebej kolesarstva, so na Elizejskih poljanah v Parizu spremljali parado šampionov in še posebej izkazali čast in spoštovanje slovenskim kolesarskim junakom na čelu z zmagovalcem 107. izvedbe dirke po Franciji Tour de France Tadejem Pogačarjem in drugouvrščenim Primožem Rogličem.

Posebno letalo Croatia Airlines s 174 mesti smo razprodali praktično v 24 urah. Z nami je potovala tudi družina (starši in sestra) zmagovalca Tadeja Pogačarja. Načrtovali smo sicer spremljanje dirke po Francije vse tri tedne, kar pa zaradi pandemije novega koronavirusa žal ni bilo izvedljivo.

Organizacija tovrstnih dogodkov vedno znova potrjuje dejstvo, da so obiski športnih prireditev vedno odlična priložnost, ko podjetje s svojo organizacijo in prisotnostjo potrjuje zaupanje uporabnikov turističnih storitev, ne samo na področju »športnega turizma«, ampak posledično na vseh. Šport je tisti, ki navdihuje in povezuje.