Kompasovi vodniki

Kompasovi vodniki

Kompasovi vodniki

Potovanja so skrbno izbrana celota doživetij, ki združujejo kulturno in naravno dediščino, zgodovino, kulturo, kulinariko, pa tudi socialni čut v celoto popotniškega doživetja. Potovanja nas povezujejo in bogatijo.

Pri ustvarjanju potovalnih spominov so vodniki neprecenljivi in nenadomestljivi. Še tako odlično vsebinsko sestavljen in pripravljen program ne more zasijati v vsej svoji pestrosti brez izkušenega, strokovnega, razgledanega in s čutom za ljudi obdarjenega vodnika. Vodnik je tisti, ki lahko dvigne potovanje na raven nepozabne izkušnje, ki z udeleženci potovanja ostane za vedno. Vodnik skupaj s potniki vedno znova napiše edinstveno zgodbo potovanja.

V Kompasu smo skozi leta priprave potovanj, prihodnje leto že 70 let, načrtno vlagali veliko časa, znanja in sredstev v vzgojo vrhunsko izobraženih in treniranih vodnikov. Ti s svojim vložkom znanja, izkušnjami, z neusahljivo energijo in tako rekoč otroško radovednostjo po raziskovanju navdušujejo naše potnike, ki ob koncu potovanj vedno znova postavijo eno in edino zvedavo vprašanje: »Kam gremo pa naslednjič skupaj?«

Z našimi vodniki delujemo z roko v roki, so naš spoštovani partner na poti. Iskreno si želimo, da obdržijo svoj status podjetnika. V preteklih vladnih ukrepih za omilitev pandemije novega koronavirusa so bili spregledani, zato iskreno upamo in verjamemo, da bo naslednji sveženj ukrepov pomagal urediti tudi njihovo situacijo, da bodo slišani.

Želimo si, da bodo lahko obdržali svoj status ter tako ohranili leta in leta naloženih izkušenj. Vodniki poznajo skrite kotičke, najboljše restavracije, najlepše razglede in butične izkušnje destinacij. Potrebujemo jih tako mi kot naši potniki, s katerimi si želimo čimprejšnjo normalizacijo stanja, lažje prehajanje mej ter s tem potovanj po Evropi in ostalih kontinentih.

 

Spoštovani Kompasovi vodniki, sporočamo vam: KOMPAS JE Z VAMI!

 

#potujemoskupaj

#vednozvamižeod1951

#smopozorni

#smoodgovorni