Pismo partnerjem predsednika uprave Kompas d.d.

Pismo partnerjem predsednika uprave Kompas d.d.

Spoštovani partner,

iskreno upam in verjamem, da ste v krogu svojih družin in najbližjih, zdravi. To je najpomembnejše.

Delujemo v eni najlepših gospodarskih dejavnosti – turizmu, ki s svojimi storitvami na različne načine povezuje naša osebna življenja in turistične poslovne aktivnosti. Živeli smo v času, ko je svet dihal in deloval globalno, prav potovanja pa so (bila) stična vez za vse nas, ki v potovalni industriji ustvarjamo svoj in naš vsakdan. In prav povezanost je tista, ki narekuje, da sicer ostajamo skupaj, čeprav smo narazen, in da naša partnerstva negujemo vnaprej pozitivno, z roko v roki, v smeri razvoja in odličnosti, ki ga bo prineslo novo obdobje.

Ta naš svet se je ustavil, a življenje vendarle teče dalje. Težko napovemo, kdaj se bomo zopet lahko srečali osebno, se rokovali ter izmenjevali svoje zamisli in ideje. Zato smo tudi v Kompasu v stikih z Vami, spoštovani partner, na različne načine. Moji kolegi  dnevno pripravljajo video predstavitve, na katerih potujemo skupaj, čeprav narazen. Vabijo na Meet us in Green Slovenia, predstavljajo različne zanimive destinacije, popeljejo na potovanje s kolesi po Provansi, skrbijo za zdrav duh v zdravem telesu s Kompasovo različico gibanja doma. Na različne načine so v stikih z Vami, spoštovani partner, in snujejo ideje za nove potovalne in počitniške aranžmaje.

Z velikim optimizmom se Vam želim zahvaliti za dosedanje prepletanje dejavnosti podjetja Kompas z Vašimi in predvsem za zaupanje, ki nam ga vedno in še posebno v teh dneh izkazujete. Iskrena hvala. Vse to sprejemam s hvaležnostjo in v imenu vseh mojih sodelavk in sodelavcev kot zavezo za nove izzive poslovnega turističnega razcveta in za nove uspešne zgodbe – ko bo to spet mogoče.

Prepričan sem, da bomo skupaj z Vami in vsemi odličnimi sodelavci v Kompasu tudi v času

“po tem” uspešno in drzno soustvarjali moderne poti turizma tako v regiji kot svetu.

Hvala za zaupanje, da ostajate z nami. Ostanite zdravi! Z lepimi pozdravi,

 

Lovorko Mamić

Predsednik uprave

 

Ljubljana 20. april 2020